Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Linda - 14 januari 2009 13:42

För 30 minuter sen ringde de från Noels avdelning, de ville bara höra hur det var med honom? Hur operationen gått? Hur sött är det inte det?!?

Så i rättvisans namn, jag är sur på avdelningen som Olivia går på och älskar avdelningen som Noel går på.


Mindre sur eller nåt där mittemellan

Linda

Av Linda - 14 januari 2009 12:46

Då har jag gjort min glans i yrkeslivet för ett tag framöver (5 dagar). Nu är jag hemma med Noel veckan ut. Passar på att låta Olivia vara hemma också.

Är sur på dagis också, så det passar extra bra!


De har fått byta "pedagoger" (per definition ska de väl då också vara just pedagogiska och kanske till och med bry sig om barnen?) som andra byter kalsonger. In och ut, nya som kommer som man försöker lära känna för att de sen har försvunnit veckan efter. Innan jul slutade den senaste stjärnan och igår var det dags igen. I ett glatt brev från förskolechefen berättar hon om att den enda pedagog de har haft stabilt sen de var 2 år, nu också ska sluta. 4 (FYRA!) månader innan de slutar på förskolan. Vore väl allt för knepigt att hålla det stabilt de sista månaderna?


Ska bli JÄTTEKUL att se vem den nya blir, ska bli jätteroligt att lära känna henne. Åhh vad kul det är med förändringar! Särskilt sånna som kommer typ en gång varannan vecka!


sur

Linda


Ovido - Quiz & Flashcards