Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Linda - 6 januari 2009 21:00

Hej :-)


Eftersom Carina vill ha vårat vintrinskåp tycker jag ni ska planera en tripp till Stockholm.

Ni är ju så bra på att hitta på roliga resor, små som stora, så varför inte en kombinerad Stockholmshelg med middag, vin & som grädde på moset - ett vitrinskåp?!  Ni fattar var ni ska bo va? Och det vore ju som att slå typ 5 flugor i en smäll eftersom Martina ännu inte varit i huset :-)


See ya.......

Av Linda - 6 januari 2009 13:30

började bra med Disney on Ice i Globen. Prinsessor åt alla håll man tittade. Måste säga att Disney är verkligen Disney. Allt är påkostat och mycket proffsigt! Riktigt underhållande att titta på t.o.m för en 35 åring! Olivia var supernöjd! Tack farmor för en härlig julklapp!!


När vi kom hem från Globen lastade vi in oss i Fården och åkte till Dalarna där mamma och pappa väntade. Lite mys, snittar och vin, hann vi med innan vi kröp till sängs.


På lördagen hade mamma & pappa ordnat en skoterutflykt med korvgrillning. Två skotrar och en skoterpulka (med kapell, huuur lyxig som helst) till barnen och mormor. Skit SKIT kul att åka - verkligen!

Bastu på eftermiddagen och dopp i snön!


På söndagen var det 20 minus!!! (på riktigt!) så vi höll oss mest inne. En matning av by-hästen Lunbrig tog vi oss dock ut för. Världens snällaste häst! Och fin är han också (kolla på kortet får du se)


När vi åkte hem och rullade förbi IKEA i Barkarby undrade Olivia om vi fortfarande var i Dalarna eller om vi var i Sverige nu. Jag förklarade att Dalarna också låg i Sverige, precis som Stockholm, Arholma och Norrtälje.

"-Va?!?!? På riktigt mamma? Ligger Dalarna i Sverige?"

Jag: Typ... 


Alles fur heute

Tschuss!

Schwartz


Av Linda - 6 januari 2009 13:23

Vill du ha det, så säg bara till, du får det! Först till kvarn....


Mått
H 188
B 45
D 40

Ovido - Quiz & Flashcards