Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 18 maj 2009 07:15

FOTOGRAF Eszter Simone www.simone.se


 

Om man fått 153 helt underbara bilder på sina barn, tror du att man har svårt att välja då?

Jaaaaa!! Det har man kan jag säga!


Fotograf Eszter Simone :-) var ju hemma hos oss och fotade Olivia & Noel och jisses vilka fina bilder! Synd att vi precis tapetserat om hemma, annars hade jag bara kunnat ta alla bilder och tapetserat med hemma.


Detta är en av mina favoriter!



Av Linda - 17 maj 2009 20:50

Idag har jag haft min andra visning, hemma hos Cissi.

Guuuud vilken rolig hobby jag skaffat mig! Få åka hem till vänner (än så länge har jag ju bara varit hemma hos sånna jag känner) och träffas och pilla på smycken :-)

Jag har lärt mig av en gammal räv i home-party branschen att man alltid ska ta ett glas (tror hon sa om man uppnått en viss summa, men - hey, man kan väl utveckla....) när man lägger ordern.

Jag har följdaktigligen tagit mig en öl (ja, faktiskt!) medan jag knappade in dagens order. Den tog fint! Så nu får vi ses vilka smycken jag beställde?

Jag menar tangentbordet är väääldigt litet och siffrorna sitter ju så nära.

154-01 eller 145-10, lätt att ta fel va?


Så tack för idag Cissi, och hoppas du inte blir för nervös nu! Men tänk så här, det kan ju bli kul, du gillade ju det mesta.... ;-)


Kram Linda

Av Linda - 17 maj 2009 09:08

Vi (jag och Olivia mest) hade laddat för melodifestivalen hela dagen!

När det äntligen var dag var vi rätt trötta. Det har varit rätt mycket under en ganska lång tid och det tar alltid ut sin rätt en dag som är lite lugnare.

Jag vet inte hur många gånger jag sa:

- Nu är det ettan, bara två låtar till, sen är det Sverige!

- Nu är det tvåan, bara en låt till, sen är det Sverige!

o.s.v


Sen blev det Sverige, och det såg vi, sen inget mer.... Olivia tvärslocknade och jag med! Det blev just inte så mycket melodifestival.


När jag vaknade till vid 23.30 låg även Per och sov, vi bestämde att det inte var så stor idé att vara "uppe" längre. Vi skulle just gå upp när jag kom på att det kanske var omröstning nu, slog på TVn igen. Det var det!

Per gick upp med Olivia och sov, jag kollade omröstningen och förstod att Sverige nog kommer få kvala nästa år igen! och att Norska gull-ponken skulle ta hem grand slam.


Det var riktigt spännande! men sen kom jag på att klockan borde närma sig 00.00. Och vid det klockslaget sitter inte jag själv uppe! Fick avsluta omröstningen och skutta upp och lägga mig.


Nästa år ska jag ta det lungt en vecka innan så jag är utvilad!


Kram

Av Linda - 16 maj 2009 08:29

Vad tror du då? Vinner vi ikväll? Eller blir det den där norsken alla pratar om?

Jag har hängt med väldigt dåligt, men vad jag förstått tror ingen särskilt på Sverige, eller?


Vi ska iallafall titta, det är ett måste för mig! Lite tur att Sverige startar som nr 4, för jag brukar ha lite svårt att hålla intresset uppe efter 7 låtar från typ Macedonia, Armania, Slovania.. och alla låter likadant.


Så in med tur-snusen, byt inte trosor/kalsonger idag så kör vi!


Hejja Sverige!



Av Linda - 15 maj 2009 20:00

Why? Varför i hela friden äter man lever i ett i-land?

Är inte levern lite som njuren, ett reningsverk?


Jag satt i godan ro och åt min lunch på jobbet, hade nästan ätit upp när min arbetskamrats dosa piper (ni vet en liten sökare som piper när maten är klar). Hon hade beställt dagens Al'a Carte och visste inte vad hon beställt. Hon resonerade att Al'a Carte är nog alltid gott (hur man kan köpa grisen i säcken är för mig ofattbart och särskilt när det gäller mat).


Hur som helst, det kommer in en enorm tallrik med mos (ok), nån slags brun sås (ok), bacon (ok) och en enoooorm! köttbit. Min andra okänsliga kollega säger:

- You know it's liver? (vi pratar engelska ibland på jobbet, för att vara lite märkvärdiga tror jag)

 "You know it's liver" Jag sätter min mat i matstrupen! Lever! Organ!

Jag tittar äcklat på hennes enorma köttbit. Man kan riktigt se att det är ett organ. Man ser att det är som läder och lite trådigt, typ som moderkakan de höll upp.


Jag börjar hulka lite lätt, inte värre än att jag kan hejda mig genom att titta bort från köttbiten stor som en 48 tums plattTV.


Det blev inge mer mat för mig den lunchen.

Nu vill jag bara ta detta media till mitt förfogande och uppmana till att sluta äta intre organ! Det kan aldrig vara bra...


Kram

Linda



Av Linda - 13 maj 2009 21:30

Tjoho! Igår hade jag min första visning hos Jeanette (som för övrigt meddelar att hon gått och lagt sig och inte kommer blogga idag)

TACK Jeanatte! (Ni som känner Jeanette kan ana fikat hon bjöd på, men för er andra kan jag avslöja att det var gryyyyymt!!! rymdstopp! Bl.a en chokladmousse tårta med kladdkakesmet och chokladmousse med dajmbitar (förlåt Eszter))


Visningen gick superbra och alla verkade verkligen gilla mina smycken! Jag slog försäljningsrekord!


Så är du sugen på att ha en egen visning, hör av dig! (du behöver inte baka en grym-choklad-kaka för det)


Tingeling bling

Linda

Av Linda - 12 maj 2009 06:32

I söndags var Eszter och hennes minsta tjejer hemma hos oss och fikade/lekte.

Eszter hade med sig sin kamera och jagade (jagade 50% av mina barn) runt på gräsmattan.


Okej, jag visste att Eszter var en bra fotograf! Och, okej, jag visste att mina barn var söta! Men kolla bara resultatet


www.simone.se

Av Linda - 10 maj 2009 12:48

Okej, jag hade en plan, en bra plan. Riktigt bra om du frågar mig.

Noel fick vara uppe lite längre i går. Eftersom Per var borta över natten på grabb-helg skulle Olivia sova i stora sängen med mig.

När jag gick och la mig, lyfte jag över Noel till våran säng.

Jag drog ner rullgardinen extra långt, stängde alla dörrar på övervåning (för att inte släppa in dagsljus på morgonen), stängde dörren till vårat rum, släckte ner alla väckarklockor.


Plan:

Noel sover tryggt och gosigt mellan mig och Olivia, det är kolsvart och han kommer nog sova till framåt en halv åtta


Utvärdering:

Typ 3 vaknar jag av ill-vrål. Noel har rullat över Olivia och trillat ner mellan sängen och Pers nattduksbord.

Kl 5 - Noel vaknar. Tycker det är high life att ligga mellan mig och Olivia, det är så spännande att han absoult inte kan somna om.


Lessons learned:

Tänker inte ge upp. Nästa gång kanske jag ska ställa en skål popcorn i sängen som han kan äta när han vaknar. Blir nöjd och glad och lägger sig förnöjt ner och somnar om en 3-4 timmar.


Kram

Linda

Ovido - Quiz & Flashcards