Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 19 november 2008 22:09

Åhhh! Dumma jag! Jag har bestämt mig för att jag ska få ett playstation2 och SINGSTAR!!!

Jag började leta på Blocket och hittade ett paket med ALLT. PS2, singstar mikroner, spel, guitar hero, gitarrer, buzz, buzzkonsoller och mängder med spel! Jag dras med snabbare än en snölavin och när jag väl fått upp spåret ser jag inte alla gropar längst vägen. Jag flämtade och bestämde träff på parkeringen i morgon, allt skulle bli mitt för 3500:-! JÄTTEBILLIGT! Väl...? eller....?

Ikväll tog jag mig tid att kolla vad detta EGENTLIGEN kostar nytt... visar sig att jag kan få allt ovan för... 3500:- - NYTT! Killen som sålde detta hade typ 100 brända spel till, men vaddå, de var ju brända! Kan konstatera följande:

1. Glad att jag inte hann lura mig själv

2. Jätte jätte ledsen för att jag inte får sjunga sing star i morgon kväll


Letar vidare så ses vi hemma hos mig på en skönsångande kväll!

Kram

Linda

Av Linda - 18 november 2008 17:15

Va gött med alla råd som kom in om impregnering! TACK alla som hjälpte mig!

Noels overall är nu impregnerad med skoimpregering, lovar att rapportera om han blir blöt om rumpan eller ej!

Eftersom ni lyssnar på mig, måste jag lyssna på er. Martina efterlyste en ny omröstning. Självklart! Sifo-Linda får skämmas lite som lagt av sig. Så kolla till höger och gör din röst hörd!


Annars då? Det cirkulerar en power point presentation om judeutrotningen och nazisternas fruktansvärda verk under 2a världskriget. Den manar till att vi aldrig aldrig ska glömma vad som hänt. BRA! tycker jag, men pp presentationen är så rysligt dåligt gjord bara.. tycker ni inte?


För övrigt skulle jag också vilja vara Linda Rosing och vinna pengar i Sanningens ögonblick för att svara på frågor som "Ångrar du att du var med i Big Brother?" "Har du nånsin känt dig älskad i ett förhållande?" "Har något av dina ex skämts för att visa upp dig för föräldrarna?" JAG kunde ha svarat på dem frågorna åt henne.


En annan sak jag tänkte på var att jag inte har TV400, det är riktigt riktigt illa eftersom Beverly Hills börjar sändas där igen. Måste ringa Comhem...


Ciao!

Av Linda - 17 november 2008 09:02

Någon som vet? Har en overall efter Olivia som är jättefin, men som släppt allt vad vattenskydd heter. Kan man typ spreja på ny impregering, som man gör på skor?

Tips mottages tacksamt!



Av Linda - 16 november 2008 16:32

För mina utsockenes vänner kommer här bild bevis på den massiva snömassa som i eftermiddags la sig över Stockholm.

Barnen var givetvis tvunga att gå ut och prova!



Av Linda - 15 november 2008 22:22

Lite bilder från lördagens pepparkaksbak!

Olivia var jätte duktig och bakade så det stod härliga till. Verkligen stor skillnad mot vad hon kunde förra året :-)

Noel gjorde sitt bästa han med. Det blev mest så att han åt upp sin deg, men kul hade han!

Och alltså hade jag det med!


Vi komma, vi komma från pepparkakeland... tra la la

Av Linda - 15 november 2008 13:26

Igår var jag hemma hos mina föräldrar på släktmiddag. Vi skulle fira min faster Marit som ska fylla 50 snart! Noel är förkyld så Per stannade hemma med honom.

Mamma hade pyntat med massa ballonger, girlanger och kort på Marit, superfint! Vi drack champagne, laxbakelse till förrätt och köttgryta till varmrätt med fint vin. Kandelabrarna var tända och servetterna låg prydligt i våra knän.

Runt bordet var alltså mamma, pappa, Jugge (min farbror), Marit (min faster), jag och Olivia.

Har ni insupit stämningen nu? Vi sitter alltså där och äter och insuper vinet när någon plötsligt börjar tala om leken "ett skepp kommer lastat". Inte nog med det, rätt var det är sitter vi där runt borde och LEKER just ett skepp kommer lastat. Jugge och pappa hittar på svåra ord (som inte jag begriper, med det gör inget för man behöver bara kunna höra sista bokstaven). Mamma hittar på ord som "anus" och "pipp" (ja, ibland faller inte äpplet långt från trädet). Marit är förskolelärare och försöker variera sina ord så de ska sluta på olika bokstäver. Mina slutar alltid på s, för att göra det svårt för Jugge som sitter efter mig.  Vi leker länge! Ända tills mamma åker ut för att hon fuskar (äppelträd igen?) och sen åker Marit ut för hon lastat sitt skepp med tegelbruk. Pappa och Jugge säger att det inte finns nåt sånt, och om det fanns så sjönk henns skepp då.

Olivia var såklart nöjd och öven om leken kanske (?) började för hennes skull så vet i sjutton hur vi kunde leka den så länge...


Så prova! Ett skepp kommer lastat har iallafall inte jag lekt sen jag var liten, men helt klart - en underskattad lek!


Kram Linda (slutar på a, nästa blogginlägg måste alltså börja på a)

Av Linda - 12 november 2008 16:42

Jag måste genast ångra mig lite...

Jag har nyss tagit bort mina fina fina akrylnaglar jag gjorde i Thailand. Jag VAR lyckligare med dem! Nu sitter jag här med trasiga naglar, korta och repiga och känner mig lite ledsnare... (jag vet att det inte heter ledsnare, men det låter som bättre...)

Men å andra sidan fick jag en kram av Eszter på bloggen så då kändes det lite bättre.
Kanske är det som är meningen med livet?

Kanske som det gamla ordspråket:

Mister du en akrylnagel står en vän runt hörnet


Ciao!

Linda


Av Linda - 12 november 2008 11:39

I går var vi på Barbros begravning. En finstämd tillställning i ett liten kapell bortåt Vårby. Sorgligt var det såklart. Askan ska spridas i Arholmas minneslund. Stackars Birgit (svärmor) fick med sig urnan igår...

Går inte att sägas nog många gånger och så lätt det är att tappa fokus och glömma mitt i all vardagsstress. Det är inte mycket som egentligen är viktigt här i livet när allt kommer omkring! Vad är fina prylar, snygga naglar och trendigaste soffan värd när allt ställs på sin spets?

För mig är familjen och mina vänner viktigast i mitt liv! Så kram på er mina nära & kära!


Linda


Ovido - Quiz & Flashcards