Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Linda - 3 augusti 2009 11:08

Har just varit på Neptuniskolan! Olivias första skoldag, eller förskoledag som det heter, herregu va de krånglar till det. Nu säger man att Olivia börjar skolan, men ändå inte, det är ju förskola. Och nästa år, DÅ börjar hon skolan, fast då har hon ju redan gått där ett år, inte fattar hon då att det är NU som hon börjar skolan... Så vi säger skolan va? Kort och gott!


Låg igår och nattade henne, tittade på den lilla gosekaninen som hon fick på BB. Den var större än henne då. Nu är den som en liten plutt bara och Olivia är en stor plutt. Min lilla stora plutt som nyss låg bredvid kaninen som var större än henne och nu har hon börjat skolan och kaninen är bara en liten plutt.


Igår var Magnus, Marcus och Jesper här och hälsade på! Det var jättekul att se dem! Killarna var hur härliga som helst och fast vi inte ses ofta så dröjde det inte länge innan vi lekte kurragömma tillsammans (och jag var orolig att alla barn skulle komma fram från sina gömställen med stora dammtussar på sig). Såklart saknade jag Lena, extra mycket...

Men vi pratade minnen och det kändes fint.


Dagar fyllda med eftertänksamhet...

KRAM på er!

Linda



Ovido - Quiz & Flashcards