Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 2 februari 2009 17:07

Skitskoj blev söndagen! Vi åkte till leklandet på förmiddagen (om man kommer kl 10 är man själv där (tips))! Barnen hade mer än superroligt (och då är man ju rätt nöjd själv också).

Trött, men inte tillräckligt utmattad låg jag sen på soffan hemma och kände att jag ville ha mer. Ringde Jeanette & Jesper och frågade om inte de ville komma på spontanfika - det ville de! :-) 1 timme senare kom de och vi fick oss lite bulla och bragokex (mycket uppskattade av Noel fast mest av Jesper och Jeanette som inte hade ätit sånna på länge). Jättemysigt! Tack :)


Å Martina, tack tvillingarna mår bra (fiskarna)! De har slutat gömma sig i vassen och simmar runt bland de andra. Det är en kille och en tjej ser man nu. Dessutom har vi fått smått igen! En till Platy (som tvillingarna) och en Guppy. (Fan jag kan snart börja kränga firrar och bli rik! Nån som vill köpa?)


Bye!

Linda

Av Linda - 1 februari 2009 09:04

Shit vilken bra å hemsk film! Såg den igår med Celiné.

Vi åkte till Kista på kvällen, tog en latte i luuugn och ro innan vi entrade biomörkret (laddade med en varsin enorm godispåse som sig bör).

Filmen hade egentligen ingen handling alls, men som sagt, shit var bra den var!! Fast man var riktigt deprimerad och låg efteråt. Mörk mörk, fast väldigt tänkvärd tycker jag. För dig som inte vet är det Lukas Moodysson nya film (och de brukar ju kunna vara rätt dystra).


Idag funderar vi på att åka till Lekpalatset, så det är väl dax att dricka upp kaffeslurken och fixa till sig!


Ha en bra söndag!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards