Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Linda - 15 februari 2009 12:31

Nyss hemkommen från Hoppis & Skuttis! Jättekul! Olivia var ju inte så överdrivet intresserad av gympan i början, men NU! Attans vad hon gympar på. Riktigt duktig! Hon har ju en smidigare kropp än sin mor så jag tror nog att hon skulle bli riktigt duktig på gymnastik om hon ville. Hon gör t.e.x en egenpåhittad variant av kullerbytta där hon först står rak som en fura, sträcker upp händerna, hoppar till och kastar sig ner och gör en kullerbytta. (jag kunde förvisso göra kullerbyttor, men det var allt, och de gjort fruuuuktansvärt ont i nacken minns jag)


Sen har vi blivit dumpade av vår blocket-köpare som skulle komma och köpa vårat gamla matbord. Skit också! Inte så praktiskt med två matbord i vardagsrummet...


Ikväll, Cissilainen ska jag prova din köttfärslimpa med mozzarella och skinka! Hoppas den blir lika god som den låter!


Förresten, Lili (eller Sussie? vem är vem?) hon utan barn, som hade byxor och linne igår, VAD SUR HON VAR! Satt och nochade (var nonchalant) sig, tycker hon skulle ha åkt raka vägen ut!  Och vad bra de var de tre tjerna som sjöng och spelade själva (Beans and Cookies tror jag). Riktigt riktigt bra! För övrigt tycker jag att Petra Meade är bra, men inte i melodifestivalen. Vad är det för roligt att gå runt att håna artisterna? Hennes sarkatiska humor gör sig bra i Extra Extra men inte i en glitter & glamour fest!


Så det så!

Linda

Ovido - Quiz & Flashcards