Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Linda - 5 februari 2009 21:38

På lördag ska jag och Per ha en barnfri kväll! Nu vill jag ha massa bra tips på roliga saker man kan göra då?  Paintball, snöänglar eller kanske en bra restaurang? Vad är ditt recept för en lyckad kväll?


undrar Linda

Av Linda - 5 februari 2009 06:53

Åkte raka vägen från jobbet till McDonalds igår, där familjen mötte upp.

Olivia ville sitta bredvid Noel så de satt på ena sidan bordet och jag & Per på andra. Åhh... vad stora de blivit! De fixade sig igenom hela middagen! Drack ur sina muggar med sugrör, doppade pommes i ketchupbuttarna och fnissade med varann. Faktistk ett Haleluleja moment var det att äta ute igår! Olivia sa på vägen hem:

Mamma, det var så roligt på McDonalds att jag skulle vilja stanna där hela kvällen :-)


Olivia var ledig från dagis igår och var med morfar (min pappa alltså) på Tekniska museét och Kaknästornet. De måste ha haft high life för rackarnas (svär inte idag som ni märker) vad hon bubblade om allt hon sett. Hon hade minsann sett hur planererna ser ut inuti och hur det såg ut förut, för länge sen, när bara dinosarier bodde här.


Så jag fick ett infall av att bli pedagogisk och väckte frågeställningen hur första människan kom till jorden? När det inte fanns någon mammas mage att komma i från. Olivia tänke lääääääääänge, sen sa hon:

- Vilkens mage kommer mormor ifrån?

Jag: - Min mormors

Olivia: - Vilken mage kommer din mormor ifrån då?

Jag: - Mormors mormor

Olivia: - Vilken mage kommer mormors mormor ifrån då?

Jag:- Mormors mormors mormor (tappar räkningen)

Olivia: - Mäh! Nu får du ge dig, det här går ju inte!


Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards