Alla inlägg under september 2008

Av Linda - 11 september 2008 07:30

Idag efter jobbet ska jag på synundersökning.

Ser som en kratta när jag sitter framför datorn! Du skulle se mig nu! Sitter och kisar och ser ut som om "what-the-fuck-is-that?", man får en sån look när man försöker anstränga sig, överläpparna åker liksom upp i mitten och rynkas lite, lite som man försöker se ut som en mus, en mus med tunna smala ögon! Ja, just precis så ser jag ut!

Hursomhelst ska det bli spännande att höra vad optikern säger. Var där för några år sedan och då såg jag som en hök, vilket gjorde mig besviken för jag ville så gärna ha glasögon. Det vill jag fortfarande, men nu vill jag även ha dem för att se bättre, inte se bättre ut.

Wish me luck...


kram

Höken 


Av Linda - 10 september 2008 11:47

Idag var det 6:e gången jag lämnade Olivia & Noel på dagis. Har jag fått rutin? neeeeeej! Fy vilka hemskt stressiga mornar det är!

Olivia har kommit in i (varit ett tag) nåt slag slow-motion-stadie. Allt måste gåå jääätttteeee lååååångsaaaaamt och göras med yttersta noggranhet. Dessutom är det massa andra jätteviktiga saker som kommer ivägen hela tiden. En tom pappersrulle som står på handfaten, ja den måste ju blötas och kan man dricka ur en sån? Vet inte, men det måste ju provas. Blöta ärmar, blött golv, blöta strumpor - byta kläder, torka golv, fortsätta försöka komma iväg.

Jag känner mig som värsta tjatmaskinen. Skynda, kooom nu, inte nu, vi hinner inte, nu är det bråttom, skynda skynda.

Mitt i allt springer Noel som än inte utvecklat sina påhitt så mycket. Hans består av att jag säger: - Kom Noel, så bortar vi tänderna.

Då lyser det till i ögonen och så springer Noel iväg och jag ska försöka fånga honom. JÄTTEroligt!

Ja, lämningen är ju sen en sak i sig, men den tar vi sen för nu är min lunch slut och jag ska göra lite nytta!


kram

tjatmoster


Av Linda - 8 september 2008 21:57

I lördags gifte sig Jeanette & Jesper, de var sååå fina! Det är verkligen en ynnest att få gå på bröllop! Det är en sån rolig tillställning och alla är så glada, stämningen är så härlig. När det dessutom är några av ens närmaste vänner så blir inte stämningen sämre. Det är så härligt att få vara med, träffa hela bekantskapskretsen, familjer, lyssna på alla fina tal (jaa jag grät några gånger).

Satans roligt var det också! P A R T A J! Jag vaknade på söndagsmorgon och kunde knappt resa mig ur sängen, benen var stela som pinnar och fötterna fulla av skavsår. Vi dansade för glatta livet! Jag stapplade upp och lyckades senare ta mig till telefonen och ringde Cissi.

Cissi (viskar/väser): cecilia....

Tja så mycket mer fattade jag inte av samtalet - hon hade tappat rösten!

Vi sjöng nämligen också för glatta livet!

TACK JEANETTE & JESPER för ett superfint å trevligt bröllop!

TACK JEANETTE, ESZTER & CISSI för ni är så härliga vänner! Love you!


TACK MAMMA&PAPPA för ni var barnvakt! Olivia & Noel fick förutom att det är roligt att "bara" vara med mormor & morfar även röja runt på Lekpalatset! och sova kvar! Ni är underbara! Love you 2!


kram

Linda


Piss (uttalas på engelska) ((betyder alltså PS)) (((något jag lärt mig i en Marian Keys bok jag snart läst ut och för övrigt den enda bok jag lyckats läsa på typ 5 år)))

På riktigt glömde jag här bort vad jag skulle lägga till i mitt PS... så hej då bara

Av Linda - 5 september 2008 07:00

Lite trött idag... var hemma hos Celine igår kväll. Hade bil, så jag är inte bakis ;-) men det blev lite senare än vanligt. Men jag klagar inte, det var kul att sitta och snacka några timmar. Man får liksom tanka på med lite egentid och det är ju aldrig fel.


I morgon ska vi på bröllop!! Ska bli sååå roligt!

Som min namne säger - I'll be back!


kram

L Schwartzenegger

Av Linda - 2 september 2008 17:03

Idag var jag hos tandläkaren. Usch, vad jag bävade!! Har alltid haft massa hål när jag varit där och fått skäll för att jag borstar för hårt, sköljer för lite flour, tandtrådar för lite, småäter för mycket, inte står på huvudet när jag borstar tungan...

Men idag kom belöningen för mitt hårda arbete (har gjort allt ovanstående, ja olika mycket frekvent, men ändå)

JAG HADE INGA HÅL! JAG FICK INGET SKÄLL! och som grädde på moset fick jag 150:- av staten i bidrag till min räkning.


Tjoho!


Av Linda - 1 september 2008 21:01

Har just kommit hem från föräldramöte på Olivias dagis. Är så glad att hon går på en så bra förskola! De är verkligen fantastiska. Engagerade, nyfikna och så så bra på att ta hand om, utvecka och se alla barn.


Appråpå utveckla, idag skulle jag vara pedagogisk.

Mormor var och hälsade på oss och stannade på middag. Olivia name droppar ordet "knipa" och jag fick för mig att jag skulle förklara vad det betyder.


Jag - Om mormor frågar dig om du vill följa med henne till Gröna Lund och åka karuseller hela dagen, äta sockervadd och popcorn och du säger ja.

Sen kommer jag och frågar dig om du vill med mig till Skansen och kolla på djur hela dagen och åka bilarna och äta pannkaka.

Du säger ja till mig med och glömmer att du sagt ja till mormor med. Sen kommer både jag och mormor och säger - ska vi åka nu? Då är du i en knipa. Du har lovat båda och vet inte hur du ska välja.


Jag - (känner att jag utmanar fantastiskt bra pedagogiskt ) Hur skulle du göra då?


Olivia - Då skulle jag ringa polisen och be dem komma och hämta dom här två galningarna.

Olivia - Då är NI i knipa!


Tja, vad säger man? Olivia - Mamma 1-0


kram

pedagog Linda

Ovido - Quiz & Flashcards