Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Linda - 16 augusti 2008 20:51

Idag har Per hjälpt Johnas att resa takstolar (heter det så??) så jag och barnen hade en dag själva, just like the good old days när jag var MAMMALEDIG! Liiite ångest börjar jag väl få för att börja jobba igen...


Vi hade en urmysig dag, först köpte vi en ny vagn till mig, oj förlåt till Noel.

En supersnygg Urban Jungle med USA inspirerad klädsel. Det var Noels 4:e vagn (om vi räknar bort ärvda vagnar från Olivia) och hans 2:dra Urban.


Sen åkte vi till Brostugan och fikade. Det finns rätt mycket barnen kan roa sig med där, vilket tilltalade Olivia som hela vägen till vagninköpet surat för att vi inte åkte till Leklandet. Olivia & Noel "spelade" gigant-schack, åkte rutschkana och typ spelade minigolf (Noel fick sitta i vagnen och Olivia agerade själv boll genom alla banor)


Höjdpunkten för oss alla var att mata änderna. Vi hade med oss en franska och Olivia matade för glatta livet. Jag koncentrerade mig på en mager stackare som blev bortjagad och hackad av de andra.

Noel ville också vara med och mata så han fick en brödbit, tänkte att änderna kanske blir för närgångna när han kastar med sin lilla arm och inte kommer längre än just nedanför vagnen. No need to worry! Noel tyckte det var lika soft att äta brödet själv.


Så Noel åt två rostfranskor i sin nya USA inspirerade Urban, Olivia gav änderna degmage genom att mata dem med ett halvt storpack franska och jag var glad över att ha gett den lilla hackade stackaren mat för dagen.
Nöjda åkte vi hem för att möta upp vår Byggare Bob och laga pizza.


kram

Linda - djurensvän 




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards