Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Linda - 29 juli 2009 21:35

Har just varit hemma hos mamma och pappa och grillat hamburgare. Vad gott det är med hemgjorda!! Mamma hade dessutom gjort en supersmarrig avokadoröra till. Mmmmmm...amma! (Var ju fyndigt med nu blev det ju orättvist) Ppppp.....appa! (inte lika fyndigt, men nu blev det ju rättvist)


Inte mammas hamburgare, men ändå..


Tack för en mysig kväll! PPKK


Och Tack Jeanette! som idag ringde från Götet, där stod hon på H&M och undrade om hon skulle köpa en Madonna tröja till mig! (såklart JA)


Tack å tack å tack!

Linda

Av Linda - 29 juli 2009 01:12

Nyss hemkomna från The Henrikssons. Tack för en supertrevlig kväll och god mat & dryck!!

En familjeduell i Sing Star gav familjen Schwartz en överlägsen seger. Och eftersom jag älskar att vinna gav detta naturligtvis en extra guldkant över kvällen!


Förutom att vi vuxna hade trevligt så hade barnen det med. Så kul det är när det finns nån för alla att umgås med! Olivia och Lina lekte, de gjorde en show som vi fick komma och titta på. Affischer var upptryckta på Linas rum som talade om att det var "DISCO VELKOMEN IN". Så duktiga :-) *stolt*


Noel och Kajsa (jämngamla) lekte hela tiden. Det sötaste var när de skulle gå iväg och lilla Kajsa säger till Noel med sin ljusa ljusa (jätte jätte söta) röst:

-Kom nu lilla gubben


Natti natt...

Kram

Linda

Ovido - Quiz & Flashcards