Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Linda - 7 juni 2010 22:15

Ikväll var det avslutning på fotbollen! Hallelulja! Visst, Olivia tycker det är jääätteroligt att spela! Men jag tycker inte att det är lika roligt att skynda mig hem från jobbet för att under 1 timme hinna:


Åka från Kista till Skälby, hämta på skolan, åka till dagis, hämta på dagis, åka hem. Fixa något snabbt att äta, plocka fram shorts, benskydd och allt vad man nu har när man spelar, säga "gå och kissa", "har du kissat" "jo du måste kissa" "kom nu så byter vi blöja" "jo kooom nu så byter vi blöja" "nu kommer du!" "nu bär jag dig!" "in i bilen nu" "nej, vi kan inte åka traktor dit" "sätt fast bältet" "har du satt på dig bältet" "jo, man måste ha bälte VARJE gång man åker bil" "nej, Noel du får inte köra" "nej, ingen vindrutetorkare idag, solen skiner" "bakspegeln är till för mig"


Följande timme spenderar man med ena ögat på fotbollsplanen och låtsas vara närvarande, andra ögat spanar mot en lillebror som är i ett fotbollsmål/på planen/utanför området/ uppe i ett träd/bara borta nånstans.


Sen åker man hem med två trötta barn och fixar middag på riktigt!


Mina tankar idag går till Zlatans mamma! Hoppas som fan att grabben försörjer dig!


Kram

fotbollsmorsan på sommarlov!

Ovido - Quiz & Flashcards